Fakıdağ Osman Durmaz İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin temel ilke amaçlarına uygun olarak, milli kültürle bezenmiş, çağdaş bir yönetim anlayışı ile başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimseyen, Cumhuriyet Anayasasına ve kurumlara bağlı bireysel ve toplumsal sorumluluk yüklenebilen ve yerine getiren, sosyal, kültürel, bilimsel, sportif ve sanatsal yönleri gelişmiş birey olma bilincini, toplumsal ve evrensel kültür değerlerini kazanmış, yaşadığı çevreye duyarlı, erdemli, dürüst, ahlaklı ve mutlu Türkiye vatandaşları yetiştirmektir.

Başarılar:

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: iNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmen Servisi
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon -

WEB - https://fakidagio.meb.k12.tr

Adres - FAKIDAĞI KÖYÜ FAKIDAĞI KÜME EVLERİ FAKIDAG OSMAN DURMAZ ORTAOKULU BLOK NO: 20 ÇEKEREK / YOZGAT

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım Köy Minibüsleri ve Öğretmen Servisi